Header: 10
Content: integratie

Hoe werkt het?

De integratie van ABCstock

ABCstock is geen zelfstandige voorraadbeheersoftware. ABCstock kunt u zien als een intelligente extra module die wordt aangesloten op uw bestaande voorraad- en orderadministratie. Bijna alle ERP systemen zijn tegenwoordig gelukkig open van structuur waardoor ABCstock er direct uit kan lezen en schrijven.

Met veel standaard ERP systemen hebben wij bestaande koppelingen, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. Ook aan oudere of zelf ontwikkelde applicatie kunnen wij meestal vrij eenvoudig koppelen.

U kunt ABCstock zien als een slimme intelligente webapplicatie die u helpt om de brei aan data in uw ERP systeem te doorgronden.


ABCstock sluit perfect aan op organisaties met grote aantallen artikelen. Dit kan zowel in de handel als productie zijn. Door de automatische en flexibele toewijziging van artikelen aan groepen krijgt u snel overzicht en inzicht. ABCstock kan zowel vanuit de cloud draaien, of lokaal in uw organisatie op een server. Wat in uw situatie de beste veilige oplossing is hangt van een aantal factoren af. wij bespreken dit graag met u.

De integratie kan op een aantal manieren plaatsvinden, afhankelijk van uw wens en mogelijkheden:

Level 1:

Basis
functionaliteit

ABCstock heeft zijn eigen database die elke nacht wordt gevuld met gegevens uit uw administratie.
Het betreft de volgende gegevens:

  • Artikelgegevens
  • Historie van Geleverde/gefactureerde orders per artikel per maand

Vraag een demo aan

Level 2:

Details
verkooporders

Als Level 1, echter ontvangt ABCstock de gedetailleerde verkooporders. Hierdoor wordt de kwaliteit van de parameters en berekeningen aanzienlijk verbeterd.

Vraag een demo aan

Level 3:

Detail
planning

Als level 2, echter ABCstock heeft nu ook toegang tot de open inkoop/productieorders en nog niet geleverde verkooporders. ABCstock maakt nu ook een gedetailleerde tijdgefaseerde materiaalplanning per artikel, gebruik maken van alle gegevens en de vraagprognose. Op basis daarvan worden door ABCstock inkoop/productie suggesties gegenereerd die kunnen worden doorgegeven aan ERP. Deze manier van plannen is met name interessant indien u gebruik maakt van een relatief eenvoudig ERP systeem, waarin bijvoorbeeld de vraagprognose niet optimaal wordt meegenomen.

Vraag een demo aan

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.
Als u gelijk een demo aan wilt vragen, druk dan op de knop hieronder.

Vraag een demo aan
Footer: 11
Powered by Qmaze. © All Rights Reserved. sitemap
1