Header: 10
Content: vraagprognose

ABCstock: De intelligente voorraadoptimalisatie module voor uw ERP systeem

ABCstock is geen zelfstandige voorraadbeheersoftware. ABCstock voorraadoptimalisatie kunt u zien als een intelligente extra module die wordt aangesloten op uw bestaande voorraad- en orderadministratie. Bijna alle ERP systemen zijn tegenwoordig gelukkig open van structuur waardoor ABCstock er direct uit kan lezen en schrijven. Met veel standaard ERP systemen hebben wij bestaande koppelingen, waardoor de installatie snel en eenvoudig is.

Vraag een gratis demo aan!

Bekijk onze videos:
ABCstock introductie
abc-image

Optimale voorraadparameters en voorraadoptimalisatie

ABCstock sluit naadloos aan op uw ERP systeem. Op basis van slimme statistiek en simulaties wordt uw voorraad geanalyseerd en worden optimale voorraadparameters berekend.

Kies uw servicegraad

U stelt per artikel de gewenste servicegraad in. ABCstock berekent vervolgens de veiligheidsvoorraad en bestelniveau. Rekening houdend met een trend, seizoen, de onregelmatigheid van de vraag en ordergrootte.

Snelle analyses, betere beslissingen

ABCstock categoriseert uw assortiment automatisch in groepen. Uw heeft daardoor razendsnel inzicht en overzicht en de perfecte accurate informatie om snel te beslissen. Voorraadbeheer kost daardoor minder tijd.

Plan per leverancier, in plaats van per artikel

ERP systemen plannen elk artikel apart. Ze vertellen u deze week om artikel A te bestellen en volgende week artikel B bij dezelfde leverancier. Dat is erg inefficiƫnt en kost veel geld en energie.
ABCstock combineert besteladviezen per leverancier en vult bestellingen aan om bestelkosten te reduceren.

Footer: 11
Powered by Qmaze. © All Rights Reserved. sitemap
2